Magasinering

Bohagsflytt

Nyckeln till en lyckad bohagsflytt är bra planering och bra flytthjälp.
På Stadsbudskontoret är vi noga med att ha en dialog med dig, så att all information är korrekt och inga onödiga missförstånd uppstår under Er

Så går det till:  Fullservice-flytthjälp, vi sköter allt från nedpackning/ demontering till uppackning av flyttkartonger och möblering.

Detta kan du hjälpa oss med
Med Stadsbuden som flytthjälp, så behöver Du endast tänka på är att ev elektriska- eller vatteninstallationer måste frånkopplas av fackman i förväg. Det underlättar även om Du tar reda på att vi ej kolliderar med en annan granne vid flyttningen.

 

Kontorsflytt

Vill ni byta rum på kontoret? En intern ommöblering eller en kontorsflytt till en annan plats? Vi har erfarenhet av alla slags företagsflyttar med mycket goda referenser inom Stockholm med omnejd.

Tidplanen
Utgångspunkten för varje företagsflytt är att din verksamhet inte för en minut ska avstanna, trots att hela kontoret är på väg mellan två adresser.

Kostnadsplanen
När vi skaffat oss en bild av omfattningen på er företagsflytt lämnar vi en offert. Eftersom korrigeringar och tillägg ofta tillkommer brukar vi arbeta efter en kombination av fast pris och löpande räkning.

Flytta vardag eller helg Vi flyttar när det passar er bäst. En helgflytt är inte det billigaste alternativet, men kan ibland vara det mest lönsamma. Många av våra kunder väljer en kombination,t ex torsdag till söndag.

Du har samma kontaktperson hos oss hela tiden som är på plats.

Utnyttja vår kunskap att packa, våra rutinerade packmästare hjälper Er gärna.
Tänk på att vi kan bistå Er med flyttkartonger som finns att hyra/köpa

Bohagsflytt / Företagsflytt
Kontakta oss